
«Fusion, blend, rich, bright, magnificent, beautiful, sophisticated!
All in one cuisine - from Ottoman empire to contemporary
Turkey where salts & herbs of Black sea, Marmara and Aegean meet along with Balkan, Middle-Eastern and even Central Asian touches! What to say only to sense and crave for once your meal is finished. Our guest chef Sonay Oguz travels from Hyatt Regency Atakoy to share extensive experience and tastes. Join in the journey where we share tastes of mouth-watering pide and lachmacun, diverse koftes and kebabs, all favorite mezze and bakhlava to die for! Promotion available during dinner hours from 7pm onwards
Все вкусы исторической Турции в одну неделю, все восемь дней наш приглашенный шеф Сонай Огуз из Хаятт Ридженси Атакой будет делиться с нами вкусами этой великолепной кухни начиная от великой Оттоманской до современной! Соль и специи Черного, Эгейского и Мраморного морей в комбинации с традиционными среднеазиатскими будут создавать с 10 по 18 ноября новые традиции для нашего ресторана средиземноморской кухни Кростини.
Бронируйте столики, звоните, спрашивайте! Меню рассчитано как для любителей мяса так и вегетарианцев и подается во время ужина с 19:00 часов
Dinner 1990 som with soft drinks / Ужин 1990 сом с прохладительными напитками
for bookings call Crostini 0312661234
Hyatt Regency Bishkek
#crostinibishkek»